BOBIL 2 – Benimar Mileo 4senger/seter – B sertifikat

Vår nyeste bobil, 2022 modell

Enkelkjørt bobil til utleie som kjøres på B-sertifikat. Automatgir og 160hk + det rå ryggekarmeraet gjør at denne bilen er lett å kjøre og ikke er en sinker i trafikken.

Bobilen inneholder 4 senger og 4 sitteplasser som gir rom for alle, i tillegg til god plass i salongrommet. I midten har bobilen baderom med toalett og dusj som kan lukkes igjen slik at det blir et avskilt rom. Bakerst er det to enkle senger som kan gjøres om til en stor dobbeltseng. Over salongen er det elektrisk senkeseng som heves på dagen for å gi plass i salongen.

Kjøkkenet har kjøleskap, komfyr med 3 gassbluss, stekeovn og avtrekksvifte. Inne i kjøkkenskapene finner du også servise til 4, gryter og stekepanner, kjøkkenutstyr, kaffetrakter ++ Du kan se hele listen av hva du finner i våre bobiler her.

Markisen gjør det praktisk å nyte ferien ute, og i bagasjerommet bak finner du både campingstoler og bord. Det kan også medfølge grill (ekstrautstyr)

Du kan se bilder/video fra Bobil2 på instagram her. Hvis du bruker instagram blir vi veldig glad om du tagger oss hvis du deler bilder av bobilen i bruk. 

Detaljer

  • Sengetype: Singelsenger som gjøres om til dobbel
  • Categories: Bobil B-lappen
  • Fasiliteter: Campingbord, Campingstoler, Kjøkkenutstyr, Solcelle

Tilgjengelighet

Prisene starter på: kr 2.142.86 per natt(mva inkludert)

Reservasjonsskjema

Obligatoriske felt er etterfulgt av *Reserver av 1 tilgjengelige overnattingssteder.

BOBIL 2 – Benimar Mileo 4senger/seter – B sertifikat er tilgjengelig for de valgte datoene

Prisene starter på: